Tarieven

Tarieven fotosessies.

Fotosessie Standaard: 69,95 euro

– Sessie van ong. 1 uur
– 1 serie individueel- of groepsportret

 

Fotosessie Uitgebreid: 94,95 euro

– Sessie van ong. 1 ½ tot 2 uur

– Individueel- of groepsportret en combinatiemogelijkheden

 

Glamour fotosessie:

Prijzen op aanvraag. Prachtige samenwerking tussen ‘Jante Luimes Fotografie’ en ‘Fraai’

 

 

Aantal foto’s na selectie:

Na iedere fotoshoot wordt er een selectie samengesteld van foto’s die de eindbewerking ingaan, van deze selectie zullen over het algemeen 20 tot 25 foto’s in de bestelmodule komen. Tenzij anders overeen gekomen.

 

Bestelmogelijkheden:

Digitale afname:

Nieuw bij Jante Luimes Fotografie: Digitale afname van foto’s. De foto’s worden verzonden via We-Transfer. Het voordeel is dat de de foto’s met de maximale resolutie verzonden kunnen worden en er geen kwaliteitsverlies optreed. De keuze kan gemaakt worden uit foto’s die vooraf, voorzien van een groot watermerk,u op dezelfde manier toegestuurd worden.

– tot 5 afnamen:      €5,25 per foto

– tot 10 afnamen     €4,75 per foto

– tot 15 afnamen     €4,25 per foto

– tot 20 afnamen     €3,75 per foto

– tot 25 afnamen     €3,25 per foto

– meer dan 25           €2,75 per foto

 

Foto’s en vergrotingen

De foto’s worden door een fotovaklab afgedrukt op Fuji Digital Professional DPII-papier. Dit zeer hoogwaardige fotopapier onderscheidt zich op diverse punten van het ‘standaard’ papier dat u gewend bent. Het robuuste papier is geoptimaliseerd voor de weergave van huidtinten en behoudt de kleurkwalititeit ook na vele jaren!

Diboluxe en Acryluxe – Museumkwaliteit aan de muur

Uw foto in museumkwaliteit aan de muur. De fotoafdruk wordt gelamineerd op 4 mm Dibond en daarna veredeld met acrylaatglas van 3mm dikte.

Wat is het verschil?????

Diboluxe – Dibond met krasvast laminaat

Diboluxe met krasvast laminaat geeft uw foto een zachtere uitstraling dan het acrylaatglas van Acryluxe. Uw foto wordt bij Diboluxe afgedrukt op premium fotopapier en veredeld met het beste Dibond voor een vlak resultaat. Hierna wordt de foto beschermd met de krasvast laminaat zodat deze optimaal bestand is tegen invloeden van buitenaf. Het matte oppervlak van het laminaat elimineert spiegelingen en maakt van uw foto een moderne blikvanger. Dibond heeft een dikte van 4 mm.

Opbouw: aluminium + kunststof + aluminium + premium fotoafdruk + krasvast laminaat

Acryluxe – met 3 mm acrylaatglas

Laat de kleuren in uw foto knallen. De sublieme fotoafdruk op premium fotopapier wordt gelamineerd op Dibond en daarna veredeld met acrylaatglas. Dit staat garant voor een optimale kracht van de kleur- en detailweergave van uw foto en biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. Door de verlijming van de fotoafdruk tussen Dibond en de acrylaatglasplaat ontstaat een duurzaam product met verfijnde kleurkwaliteit.

De Acryluxe fotoproducten voor aan de muur zijn voorzien van een fraai en degelijk ophangsysteem.

Opbouw: aluminium + kunststof + aluminium + premium fotoafdruk + 3 mm arcylaatglas

Kwaliteitsverschil
Er is een flink verschil tussen Acryluxe en bestaande producten zoals foto op aluminium en foto op plexiglas. Bij Acryluxe wordt echte fotoafdruk tussen het aluminium en de acrylaatglasplaat gelamineerd, terwijl bij goedkopere fotoproducten de afbeelding met een printer op het materiaal wordt gedrukt. Het kwaliteitsverschil in scherpte en kleur is aanzienlijk. Bij Acryluxe komen de details en kleuren maximaal tot hun recht.

Wist u dat acryl/acrylaat/acrylaatglas en plexiglas hetzelfde is? Plexiglas is echter een productnaam, acrylaat de materiaalsoort. Acrylaat en plexi worden vaak glas genoemd, dat is niet helemaal juist. Acrylaat is een gehard kunststof dat meer licht doorlaat dan glas en daardoor beter geschikt is voor het veredelen van foto’s.

Canvasdoeken

Canvasprints zijn erg populair. Onze canvasdoeken zijn van hoge kwaliteit, opgespannen op een frame met een dikte van 2 centimeter. Door de speciale inkt is het doek watervast. U hoeft niet bang te zijn dat er een gedeelte van het beeld op de rand valt: in de winkelwagen wordt automatisch het juiste formaat berekend dat bij uw bestand past (fouten omdat u een verkeerd formaat kiest zijn dus uitgesloten), en door onze speciale bewerking valt er maar een minimaal gedeelte van de rand weg.

Foto op aluminium

Uw foto wordt rechtstreeks op een fraaie aluminium plaat afgedrukt (dibound, 3 mm dik). De geborstelde RVS-structuur zorgt voor een unieke uitstraling. Het geeft uw mooiste foto’s juist dat beetje extra. De aluminium print wordt geleverd met een handig ophangsysteem en is geschikt voor zowel binnen als buiten.

 

Algemene info:

De reiskosten voor opname thuis of op locatie in de directe omgeving van buiten Duiven bedragen € 0,30 per km.

Prijzen incl. Btw.