Over Jante Luimes

jante
Jante Luimes (1963) fotograaf (portret- en model)

 

Als lid van de Nederlandse Fotobond houd ik me al ruim geruime tijd bezig met fotografie. Aanvankelijk op amateurbasis, geïnspireerd door vele reizen naar Azië en Midden Amerika. De mens stond voor mij centraal, prachtige mensen, soms getekend door het leven. Van daaruit is mijn interesse ontstaan voor het fotograferen van mensen en de interactie die daaruit voort komt. Zo langzamerhand is het steeds meer richting portret en modelfotografie gegaan. Gezien de vele opdrachten die ik heb gekregen, heb ik besloten de stap naar professioneel fotograferen te maken, waarbij alle mogelijkheden bespreekbaar zijn.  De opdrachten kunnen zowel op locatie plaatsvinden, als in de studio of bij u thuis. Dit doe ik nu naast mijn werk als leerkracht aan een basisschool in Doetinchem. Verder ben ik drie jaar actief geweest als docent fotografie voor de Volksuniversiteit Veenendaal.

Ik hoop dat ik middels deze site u een goed beeld geef wat fotografie voor mij inhoudt.

Voor iedere opdracht/reportage wordt ruim de tijd genomen om alle wensen en ideeën te bespreken, zodat wij  uiteindelijk tot een gewenst resultaat komen.

 

Apparatuur:

Voor mijn werk gebruik ik de Canon 7D en de Canon 5D mark II met als objectieven een Canon 70-200 2.8L, een Canon 24-70 2.8L, een Canon 50 mm 1.8 II en een Sigma 15-30 3.5-4.5

 

 

 

Voor meer informatie:

Jante Luimes, Tholenstraat 18, 6922 DJ Duiven
06-28753185

U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.