Van bedrijf naar liefhebberij…

Natuurlijk blijf ik shooten. Alleen mijn insteek is iets anders geworden. Per 1 januari 2019 bestaat Jante Luimes Fotografie niet meer als bedrijf. Door andere werkzaamheden en de ontwikkelingen op de fotografiemarkt (Foto-apps, Instagram etc) heb ik de keuze gemaakt om volop voor m’n plezier te gaan werken en me te richten op modellenshoots voor iedereen die dit eens wil meemaken of voor gevorderde modellen (m/v).

Ik heb besloten me volledig richten op modelfotografie met als doel om mijn eigen lat steeds hoger te leggen en meer te gaan experimenteren. Daarnaast met veel mensen samenwerken die graag eens willen meemaken hoe het voelt om voor de camera te staan. Dit kan in de studio of op locatie. Zowel voor beginnende/nieuwsgierige modellen als voor gevorderden.

Dit betekent dat ik veel minder me ga bezig houden met gezinsopnames en reclamedoeleinden. Ik ben altijd bereid om te praten over een eventuele opdracht, maar zal sporadisch nog dergelijke opdrachten aannemen. Toch interesse?? Ik vraag u dan contact op te nemen via mijn contactpagina of via WhatsApp (06-28753185)

Terug naar Jante Luimes Fotografie