Modellen

Voor meer vrij werk binnen de modelfotografie en om m’n eigen lat steeds hoger te leggen, ben ik op zoek naar enthousiaste mensen met een dosis lef en creativiteit (gratis, op tfp-basis -time-for-pics-).

Graag wil ik met jou thema’s uitwerken,  om een andere invulling aan modelfotografie te geven en uiteindelijk te komen tot een steeds hoger niveau voor beiden.

Wanneer je interesse gewekt is hoop ik op een enthousiaste reactie van je, in principe kan  ik tegen een kleine bijbetaling zorgen voor de aanwezigheid van een visagiste. Alle vormen van fotografie zijn mogelijk: thema-sessies, glamour-sessies, bedekt- of artistiek naakt. (Vraag naar de voorwaarden!!)

Met andere woorden: schroom niet en neem eens contact op. Via de contact pagina kun je me bereiken en geef dan aan dat je wel eens model wil staan ten behoeve van vrij werk. Het kost je niets voor de sessie zelf en het levert je foto’s op voor je eigen portfolio. Natuurlijk kun je ook telefonisch informatie opvragen.

Voor modellenwerk t.b.v. vrij werk: minimale leeftijd 16 jaar.

Bedekt- of artistiek naakt minimum leeftijd 18 jaar.

 

Sessie plannen: Eerste kwartaal 2018:

 • Modellensessies in een voormalige grasdrogerij in Angerlo. (Urban locatie)
 • Broken wedding shoot…. (Ja, ja jij in trouwjurk dus….).
 • Shoots in natuurlijke omgeving.
 • Daarnaast natuurlijk veel studiowerk: o.a Body Art oftewel bedekt -kunstzinnig- naakt, Low Key en natuurlijk ‘fashion’.

Bel of vul het aanvraagformulier in!

4 Comments

 1. seka ninkovic

  Graag zou ik mij willen aanmelden

  • Je kunt contact opnemen via het contactformulier, maar bellen kan ook altijd. Hoop je gauw te spreken en wellicht kunnen we iets afspreken.

 2. Nathalie

  Hallo,

  Indien u nog op zoek bent naar modellen, wil ik me graag kandidaat stellen.
  Ik kan eventueel foto’s doorsturen?

  Alvast bedankt,
  Nathalie

  • Hallo Nathalie!
   Leuk dat je reageert! Je mag altijd wat voorbeelden opsturen! Neem eens contact op via het contactformulier en wellicht kunnen we een afspraak maken!
   Gr,
   Jante Luimes

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.