Mogelijkheden

Portret- en modelfotografie.

Natuurlijk, iedereen wil weleens ‘gaaf’ op een foto staan.Wil je eens een leuke foto van jezelf, van je partner of zelfs samen? We kunnen foto’s maken op locatie (binnen of buiten), maar ook studio-opnamen zijn mogelijk Elke serie moet een speciaal gevoel opleveren, ik fotografeer in een ongedwongen sfeer, waarbij humor en spontaniteit de boventoon voeren. Wanneer je voor het eerst als model optreedt dan ervaar je soms wat spanning in deze bijzondere situatie, want JIJ staat centraal!! De praktijk wijst uit dat iedereen het als bijzonder en speciaal ervaart en dat het ‘smaakt naar meer’.

Studio:

De foto’s worden gemaakt in een kleine studio, waar tot vier personen nog ruim in gewerkt kan worden, daarboven is ook mogelijk, maar dan op locatie of in een grotere ruimte elders (volgens afspraak).

In de studio kunnen we spelen met licht en veel verschillende sferen creëren. Ik heb de mogelijk het om met verschillende achtergronden te werken.

 

 

 

 

 

 

 

Welke mogelijkheden zijn er zoal?

 

Volwassen portret:

Wil je een portret van jezelf, je geliefde of samen?

In overleg bespreken we het type foto. Wil je een ‘no nonsense’ foto of wellicht meer stijlvol/elegant portret of mogelijk een glamourfoto of meer artistiek naakt?

Alles is mogelijk!

Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid voor je eigen portfolio!! Informeer naar de voorwaarden.

 

 

 

 

3098_650x974Kinder- en babyportretten:

Het fotograferen van baby’s en jonge kinderen is heel bijzonder, de spanningsboog is vaak korter en de onbekende situatie komt voor kinderen soms vreemd over. juist dan gaat het erom om de kinderen op hun gemak te stellen.

In een ongedwongen sfeer kunnen er foto’s gemaakt worden van de allerjongsten…… Ik ga uit van de spontaniteit van de kinderen, tijdens de sessie ontstaan veelal vanzelf de foto’s.

 

 

 

 

 

9125Zwangerschapsfoto’s:

Ook tijdens de zwangerschap kunnen er foto’s gemaakt worden van jou en/of jouw groeiende buik. Ook nu zijn er veel mogelijkheden: artistiek of samen met je gezin/partner. Het kan een serie worden gedurende jouw zwangerschap (een drieluik), of juist op één vast moment, b.v. in de periode tussen uw 30e en 35 week, want dan is de buik vaak op z’n mooist.

Het zijn vaak bijzondere momenten om later op terug te kijken.

 

Fam. GeurtsenFamilie/groepsportretten:

Bij fotosessies met meerdere mensen ontstaan al snel verschillende composities; de ene keer serieus, de andere joviaal, zakelijk wellicht. In elk geval is een ongedwongen sfeer tijdens de sessie cruciaal. Dit kan zowel op locatie, als studio-opnamen. Wat te denken van de latere reacties als b.v. ouders een groepsportret van hun eigen kinderen als verrassing krijgen……. Fotografie is ook emotie….