Portretfotografie

Portret- en modelfotografie.

 

Welke mogelijkheden zijn er zoal?

Studio:

De foto’s worden gemaakt in mijn studioruimte in Duiven. In de studio kunnen we spelen met licht en veel verschillende sferen creëren. Ik heb de mogelijk het om met verschillende achtergronden te werken.

 

Portretten:

Wil je een portret van jezelf, je geliefde of samen?

In overleg bespreken we het type foto. Wil je een ‘no nonsense’ foto of wellicht meer stijlvol/elegant portret, een glamourfoto of meer artistiek naakt? Wil je gebruik maken van effect machines, zoals een rookmachine of een windmachine? Alles is mogelijk!

Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid voor je eigen portfolio!! Informeer naar de voorwaarden.

 

Kinder- en babyportretten:

Het fotograferen van baby’s en jonge kinderen is heel bijzonder, de spanningsboog is vaak korter en de onbekende situatie komt voor kinderen soms vreemd over. juist dan gaat het erom om de kinderen op hun gemak te stellen.

In een ongedwongen sfeer kunnen er foto’s gemaakt worden van de allerjongsten…… Ik ga uit van de spontaniteit van de kinderen, tijdens de sessie ontstaan veelal vanzelf de foto’s.

Zwangerschapsfotografie:

Ook tijdens de zwangerschap kunnen er foto’s gemaakt worden van jou en/of jouw groeiende buik. Ook nu zijn er veel mogelijkheden: artistiek of samen met je gezin/partner. Het kan een serie worden gedurende jouw zwangerschap (een drieluik), of juist op één vast moment, b.v. in de periode tussen uw 30e en 35 week, want dan is de buik vaak op z’n mooist.

Het zijn vaak bijzondere momenten om later op terug te kijken.

Familie- en groepsfoto’s:

Bij fotosessies met meerdere mensen ontstaan al snel verschillende composities; de ene keer serieus, de andere joviaal, zakelijk wellicht. In elk geval is een ongedwongen sfeer tijdens de sessie cruciaal. Dit kan zowel op locatie, als studio-opnamen. Wat te denken van de latere reacties als b.v. ouders een groepsportret van hun eigen kinderen als verrassing krijgen……. Fotografie is ook emotie….